Edu'Actief viert nieuwe website met lipdub

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Edu'Actief biedt naast leermiddelen nu ook trainingen en diensten voor het onderwijs. Het gehele aanbod komt samen op onze vernieuwde website. Om de lancering van de vernieuwde website te vieren hebben de medewerkers van Edu'Actief een lipdub opgenomen.

 

 

Een lipdub is een videoclip waarin een groep mensen in één opname een liedje playbackt. Dit fenomeen is overgewaaid uit Amerika, waar scholen een lipdub opnemen om daarmee hun school te promoten. Sommige lipdubs zijn al duizenden keren bekeken. Een perfecte manier dus om een school op de kaart te zetten.

 

Edu'Actief daagt scholen uit om ook een lipdub op te nemen. Niet alleen om hun school te promoten, maar ook om ondernemerszin te vergroten bij leerlingen. Deze opdracht kan goed worden ingezet bij vakken als CKV en multimedia. De klas met het beste filmpje wint een geheel verzorgde dag naar Movie Park Germany. Een interessante locatie waar ontspanning gecombineerd wordt met educatie op het gebied van film.

 

Meedoen?
Scholen die mee willen doen kunnen terecht op edu-actief.nl/lipdub. Hier staan alle spelregels om deel te nemen aan de actie.