Edu'Actief aangesloten op Entree

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Met uw eigen schoolaccount inloggen op methodesites Edu'Actief
Vanaf deze maand kunt u op de methodesites van Edu'Actief inloggen met uw schoolaccount door middel van Entree. Entree is een platform van Kennisnet waaraan uitgeverijen, onderwijsinstellingen en dienstleveranciers hun systemen kunnen koppelen. Entree maakt het mogelijk dat u met uw account van school kunt inloggen op methodesites van Edu'Actief en op websites van andere uitgeverijen, ELO's en portalen en onderwijsinstellingen.


Het voordeel van Entree is dat u niet voor iedere (methode)website een nieuw account hoeft aan te maken. U kunt altijd inloggen met uw eigen schoolaccount, ook al maakt u gebruik van websites van verschillende uitgeverijen. Daarnaast hoeft u per internetsessie maar een keer in te loggen. Dat betekent dat u niet voor iedere website zich opnieuw hoeft aan te melden. Zelfs niet wanneer u tussendoor gebruikmaakt van andere programma's of websites zonder inlog.

Het inloggen op onze websites gaat met Entree op dezelfde manier als u gewend bent bij u op school. U kunt uiteraard ook nog steeds inloggen met uw Edu'Actief-account. Indien u al een Edu'Actief-account heeft, krijgt u eenmalig de mogelijkheid deze te koppelen aan uw schoolaccount. U kunt daarna bij Edu'Actief inloggen met uw inloggegevens van uw school.

 

Heeft u vragen over uw Edu'Actief-account of over het inloggen? Neem contact op met onze klantenservice via 0522 235 235 of via het contactformulier.