Webshop Edu'Actief vernieuwd!

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Uw school- en studieboeken bestelt u vanaf dit voorjaar via de totaal vernieuwde webshop van Edu'Actief. De nieuwe zoek- en filterfunctionaliteit helpen u om producten nog gemakkelijker te vinden en om een juiste keuze te maken. U krijgt tevens een overzicht van alle producten voor een bepaalde onderwijsrichting of binnen een lesmethode.

Via de tabbladen kiest u of u als docent of particulier wilt bestellen bij Edu'Actief. U kunt uw keuze ook achteraf maken. Docenten kunnen, net als boekhandels, op factuur bestellen. Dit betekent ook dat u alvast producten bij ons kunt bestellen die nu nog niet leverbaar zijn. Particulieren kunnen bij Edu'Actief direct afrekenen via iDEAL. Binnenkort worden de betalingsmogelijkheden uitgebreid.

Edu'Actief heeft al sinds 2004 een webshop voor docenten, particulieren en boekhandels. Voor het mbo is er ook een gedrukte catalogus beschikbaar. U kunt deze catalogus aanvragen via het contactformulier. Ook voor vragen of voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen.

webshop.edu-actief.nl