Titels OHTM ook digitaal!

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Binnenkort is het eerste digitale lesmateriaal voor enkele mbo-opleidingen in de hout- en meubelbranche beschikbaar! Graag laten we u alvast een demo zien. Edu'Actief heeft dit materiaal in samenwerking met Kenniscentrum SH&M ontwikkeld. Dit betekent dat uw studenten via de computer of tablet aan de slag kunnen met het lesmateriaal van Edu'Actief.


Digitale werkboeken en naslagwerken in de Edu'Bieb

Edu'Bieb is een applicatie waarin u het digitale lesmateriaal van Edu'Actief downloadt. Een digitaal werkboek is de digitale versie van een folio werkboek, maar dan met extra mogelijkheden. De extra mogelijkheden zijn onder andere aantekeningen maken, teksten arceren en documenten uploaden. Ook kan uw leerling zijn antwoorden invullen en delen met de docent. De docent kan deze vervolgens van feedback voorzien.

Bekijk het digitale werkboek Meubelmaken niveau 2
ROC van Twente en het Friesland College hebben een pilot gedraaid met digitaal lesmateriaal. De input uit deze pilot is verwerkt en we kunnen u dan ook met trots het eerste digitale lesmateriaal laten zien!


   >> Bekijk Werkboek Meubelmaken niveau 2

Beschikbaarheid

Vanaf schooljaar 2014-2015 zijn verschillende titels digitaal beschikbaar. Wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid per titel? Neem dan contact op met Edu'Actief via 0522 235 235 of het contactformulier.

Indien u gebruik maakt van de boekenlijsten van de website www.opleidingenhtm.nl waarbij u gelijktijdig meerdere titels voor één opleiding bestelt, dan bent u zeker goedkoper uit. De korting bij pakketten kan tot wel 25% oplopen. Natuurlijk is de hoogte van de korting wel afhankelijk van de samenstelling van het pakket.