Over Opleidingen htm

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Edu'Actief geeft leermiddelen uit voor de opleidingen voor de houthandel, de timmer- en meubelindustrie. De uitgaven zijn geschreven voor het vmbo en mbo.

Sinds 1 januari 2006 zijn kenniscentrum SH&M en Edu’Actief een samenwerking op breed gebied aangegaan. SH&M blijft actief betrokken bij het ontwikkelen en samenstellen van de inhoud van de leermiddelen. De kwaliteit van de leermiddelen voor de hout- en meubelbranche blijft gewaarborgd door toekenning van het SH&M-kwaliteitskeurmerk.

Wilt u bestellen? Als particulier bestelt u nu ook via onze webshop.

Meer informatie

Wilt u het lesmateriaal zelf proberen? Vraag een beoordelingsexemplaar aan via Edu'Actief. Wij komen ook graag bij u langs om de methode bij u op school te presenteren. Neem contact op met Edu'Actief via 0522 235 235 of via het contactformulier.


Opleidingen htm is een uitgave van:

eduactief-logo
 


Edu'Actief maakt werk van onderwijs

Edu'Actief is al bijna 25 jaar de uitgeverij voor het beroepsonderwijs. De leermiddelen, trainingen en diensten van Edu'Actief verbinden het onderwijs met het beroepenveld. Daarom lopen er vanuit Edu'Actief vele lijnen naar de praktijk: naar scholen, naar het bedrijfsleven, naar auteurs, naar docenten en naar ministeries. Dankzij dat netwerk kan Edu'Actief lesmateriaal maken dat aansluit op de behoefte van de beroepspraktijk en dat bijdraagt aan de ontwikkeling van studenten tot vakmensen. Als wij ons werk goed doen, werkt Nederland net iets beter. Daarom maakt Edu'Actief werk van onderwijs.